Adrian Porumboiu a dezgropat securea războiului: "Acest Piţurcă e un mare nemernic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a precizat, marţi, într-un cumunicat, că selecţionerul Victor Piţurcă nu a promis că va convoca trei jucători de la FC Vaslui şi că gruparea moldoveană a cerut ca meciul din etapa a VII-a a Ligii I, cu Viitorul Constanţa, să se dispute după ora 20.00.

"Niciun moment nu a fost vorba ca de la SC Vaslui să fie convocaţi cinci fotbalişti. În adresa expediată de FRF se specifică faptul că cei trei jucători ar putea fi convocaţi, nu că vor fi chemaţi pentru meciurile cu Estonia şi Andorra. FRF nu a impus disputarea jocului FC Viitorul Constanţa - SC Vaslui în ziua de 2 septembrie a.c., după ora 20.00, aceasta fiind dorinţa grupării vasluiene", se arată pe site-ul FRF, care publică şi corespendenţa cu clubul FC Vaslui.

Meciul Viitorul Constanţa - FC Vaslui s-a disputat, duminică, la ora 22.45, pentru ca jucătorii convocaţi la naţională de la formaţia oaspete să ajungă luni, la ora 12.00, la Bucureşti. Vasluienii susţin că Piţurcă a promis că va convoca trei jucători de la echipa antrenată de Marius Şumudică, pe Marius Niculae, Lucian Sânmărtean şi Dănuţ Coman, numărul acestora putând ajunge la cinci, dacă îi cheamă şi pe Nicolae Stanciu şi Adrian Sălăgeanu.

Oficialii FC Vaslui spun că nu ar fi acceptat ca meciul să se dispute la acea oră dacă ar fi ştiut că numai doi fotbalişti vor ajunge la lot. "Cât de nemernic trebuie să fie acest Piţurcă să trimită telegrame şi pentru Sânmărtean, şi pentru Coman, iar apoi să aflăm că nu-i mai cheamă? Păi, am fost de acord să jucăm foarte târziu la Constanţa la cererea selecţionerului, ca să aibă toţi jucătorii la lot luni dimineaţă, iar chiar înaintea partidei am aflat ce mârşăvie a făcut cu convocările. Am zis să-i odihnim şi la Milano, ca să fie băieţii apţi pentru echipa naţională, să nu se accidenteze. Dar vine pe urmă Piţurcă şi ne ia la mişto. Păi, dacă ţine în joc de glezne toată federaţia, să fie sănătos! Să nu aibă însă principii pe banii mei şi pe clubul Vaslui", a declarat finanţatorul Adrian Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite