Porumboiu despre Oţelul: "Arbitrii vin de la aceeaşi şcoală, una de şmecheri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Vasluiului a desfiinţat arbitrajul din partidele celor de la Oţelul Galaţi şi spune că totul e aranjat ca echipa lui Marius Stan să devină campioană.

"Arbitrii ne-au furat 12 puncte până acum, cu punctele astea eram campioni deja. Se vrea demonstrarea faptului că o echipă de locurile 7-8 poate ieşi campioană. Cum să nu vezi ofsaidul la golul lui Paraschiv? Asta se învaţă la primel cursuri de arbitraj, în primele două ore. Dar ei provin toţi de la aceeaşi şcoală, una de şmecheri, ca să nu mai vorbim că a fost şi fault la portar. Arbitrii ăştia care greşesc nu vor fi scoşi niciodată din arbitraj, pentru că nimeni nu e scos din circuit dacă îşi face datoria", a declarat acesta.

A fost ofsaid şi la meciul trecut al Oţelului, acum la fel. Toate comentariile cad în deşertăciune, nu mai contează dacă zi eu că a fost ofsaid. Dacă era o fază grea, mai ziceam, dar ce se întâmplă acum nu are treabă cu sportul. Dacă existau greşeli pentru toate echipele, era totul în regulă, dar în favoarea Vasluiului nu a fost nici măcar jumătate de greşeală tot sezonul. Nu este vorba despre forţa Oţelului, ci despre faptul că aşa trebuie să se întâmple. Nu mă mai interesează de nimic, ci de faptul că şi-au bătut joc de munca şi de banii mei", a spus Porumboiu.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite