Porumboiu: "Hizo i-a studiat pe portughezii de mai avea puţin şi ştia câte carii are fiecare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că victoria, cu scorul de 1-0, din meciul cu Sporting Lisabona, este foarte mare şi foarte importantă, dar echipa vasluiană mai are de luptat pentru a trece de faza grupelor Ligii Europa.

"Este un rezultat excelent, o victorie foarte mare şi foarte importantă pentru Vaslui, însă mai este până ne calificăm. Mai trebuie un egal aici cu Lazio, un 0-0 sau 1-1. Am demonstrat că Vasluiul nu stă în niciun jucător, chiar dacă s-a simţit lipsa lui Wesley (n.r. - Wesley este suspendat) în această searã. E mai bine că s-a odihnit pentru campionat. Vaslui este aproape de o calificare istorică. Victoria nu e întâmplătoare. Hizo i-a studiat pe portughezii de mai avea puţin şi ştia câte carii are fiecare jucător. Am spus înaintea meciului că o să câştigăm şi am avut dreptate", a spus Porumboiu.

Formaţia FC Vaslui a învins, joi, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheză Sporting Lisabona, într-un meci din etapa a patra a grupei D a Ligii Europa.

Echipa antrenată de Viorel Hizo a înscris, în minutul 30, după ce, la un corner executat de Sânmărtean, Pavlovici a prelungit până la Papp în centrul careului, iar Zmeu a reluat din aproximativ 6 metri în poartă, mingea fiind deviată de Pereirinha, în stânga portarului.

În clasamentul grupei D, Sporting Lisabona se află pe primul loc, cu 9 puncte, urmată de FC Vaslui - 5 puncte, Lazio Roma - 5 puncte şi FC Zurich - două puncte.

FC Vaslui va întâlni în penultima etapă a fazei grupelor, în data de 1 decembrie, tot la Piatra Neamţ, formaţia Lazio, la care evoluează Ştefan Radu. Tot la 1 decembrie, Sporting Lisabona va juca pe teren propriu cu FC Zurich.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite