Porumboiu: "Dănuţ Oprea e nul în materie de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmbătă seară, că probabil directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, care a afirmat că brigada de arbitri ar fi fost "apăsată" de personalitatea sa, nu se pricepe la fotbal şi i-a transmis oficialului braşovean că i-ar putea da lecţii.

"O fi apăsat el pe o anumită parte a corpului. În niciun caz nu ne-a ajutat arbitrajul, dimpotrivă, ne-a dezavantajat în anumite situaţii, cum a fost şi cea din minutul 90, când a fluierat un fault inexistent în preajma careului nostru. Probabil cel de la Braşov nu se pricepe la fotbal şi l-aş ruga să mă sune ca să îi dau nişte lecţii", a spus Porumboiu.

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, după înfrângerea din meciul cu FC Vaslui, scor 2-1, că vinovată pentru acest rezultat este echipa braşoveană, dar a precizat că maniera de arbitraj a fost ciudată şi probabil brigada a fost "apăsată" de personalitatea lui Adrian Porumboiu. "Probabil, brigada a fost apăsată de personalitatea domnului Porumboiu. Nu poţi să judeci fazele invers pentru a favoriza o echipă. Această manieră nu ne-a lăsat să ne manifestăm în teren, dar asta nu este o scuză. Îmi reproşez că băieţii nu au reuşit să rămână concentraţi", a spus Oprea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite