Porumboiu: "Aducem 3-4 jucători peste Wesley şi Adailton"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu a anunţat că va lua jucători valoroşi pentru preliminariile Ligii Campionilor.

"Chiar dacă s-a vehiculat că aş avea conturile blocate, nu este nimic adevărat, slavă Domnului. E ca şi cum ar spune cineva că am patru picioare, deşi eu am doar două.
Nu mi-a părut bine de retrogradarea Timişoarei. Nu ştiu dacă decizia este definitivă şi dacă nu cumva Comitetul Executiv va decide altceva. Nu am eu cunoştinţă despre aceste lucruri.
În perspectiva pregătirilor pentru Champions League, pot spune că suntem într-o situaţie mai şleampătă. Aşteptăm decizia în cazul Ljubinkovic, să vedem dacă putem face transferuri. Poate sosi şi într-o oră, dar şi în două săptămâni. Dacă vom face transferuri, sigur vom prezenta o echipă cu şanse de reuşită, dacă nu, atunci va fi foarte greu. Trebuie aduşi 3-4 jucători cu mult peste nivelul celor din lotul actual.
Avem deja discuţii de principiu, însă doar atât. Pot să spun doar atât, că fotbaliştii pe care îi dorim sunt ca valoare peste Wesley şi Adailton. De la Timişoara cine nu ar vrea să ia jucători? Ei au avut cel mai bun lot din Liga I, alături de noi, sunt mulţi fotbalişti tentanţi acolo. Fotbalişti, nu jucători! Pentru asta trebuie însă să discutăm cu conducătorii clubului.
Cred că vomn juca la Piatra Neamţ în Liga Campionilor, dar chiar şi acolo sunt ceva probleme, pentru că trebuie ca 30 la sută din suprafaţa tribunelor să fie acoperită", a spus Adrian Porumboiu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite