Portarul Voinţei Sibiu şi-a pus poza cu soţia şi amantul pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria, soţia portarului de la Voinţa, Remus Dănălache, şi amantul ei
Ana Maria, soţia portarului de la Voinţa, Remus Dănălache, şi amantul ei

Portarul de la Voinţa Sibiu, Remus Dănălache, a aflat din cantonamentul din Antalya că nevasta îl înşeală la Sibiu.

Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă. Aşa s-o fi gândit soţia lui Remus Dănălache, portarul de la Voinţa Sibiu, aflat în cantonament în Antalya, cu echipa lui Alexandru Pelici.

Goalkeeperul de 28 de ani de la Voinţa Sibiu n-a mai rezistat şi a dorit să împartă „umilinţa" cu toată lumea. Tocmai de aceea a şi postat ieri, pe Facebook, o poză cu cu nevasta lui, Ana Maria, în braţele unui alt bărbat, într-un club din Braşov. Probabil, Dănălache suspecta de mai mult timp că soţia lui l-ar înşela cu altul, însă până acum n-a avut confirmarea. A făcut rost de dovadă, după care, din cantonament i-a anunţat pe prietenii lui că intenţionează să divorţeze. „Cei ce nu ştiu: este soţia cu amantul. Adică imediat fosta soţie, cum ajung în ţară", a şi scris Remus sub fotografie, pentru ca Ana Maria să fie şi ea umilită în mediul online.
Voinţa Sibiu se va întoarce în România la începutul săptămânii viitoare. Căsnicia lui Remus cu Ana Maria n-a durat deloc mult. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu patru luni, tânăra fiind sora unui coechipier al lui Dănălache, atacantul Rareş Forika.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite