Portarul Chiajnei îl dă în judecată pe Meme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portarul Idan Baruch (stânga) a „comis-o“ de trei ori
Portarul Idan Baruch (stânga) a „comis-o“ de trei ori

„E primul hat-trick al unui portar pe care îl văd. Are o singură scuză, o fi jucat la pariuri", a fost declaraţia lui Mihai Stoica, vizavi de Idan Baruch, portarul de la Chiajna care a încasat trei goluri de cascadorii râsului în prima repriză a meciului cu Vaslui, terminat 4-0.

Comentariul fostului manager al Stelei, acum colaborator la televiziunea Digi Sport, l-a determinat pe goalkeeper-ul  israeliano-român în vârstă de 22 de ani să-l acţioneze în instanţă. „Mihai Stoica trebuie să demonstreze ceea ce a spus. Nu e normal să distrugi imaginea unui fotbalist tânăr cu astfel de presupuneri",
ne-au declarat apropiaţi ai portarului.

Chiar dacă primarul Mircea Minea ar fi vrut să-l dea afară pe israelian, acesta este apărat de antrenorul Concordiei, Laurenţiu Reghe-campf: „Nu-l vom da afară pentru o greşeală sau pentru că a prins o zi mai slabă". Şefii celor două cluburi s-au certat ca la uşa cortului după meci şi şi-au „aruncat" cuvinte grele şi injurii. „Chiar dacă pe la spate mă face vagaboandă, e om bătrân şi n-ar trebui să vorbească aşa. El e crescut în lanul de porumb", a spus Anamaria Prodan, cea care ocupă funcţia de manager al echipei din Chiajna. „Băi panaramo, băi paraşuto! Te-au tăvălit toţi... Am crezut că discut cu oameni care au mai mult de un neuron", a ripostat patronul de la Vaslui. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite