Portar cu două vârste pentru Stoichiţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu sosirea lui Mihai Stoichiţă la Astra Ploieşti, prim-divizionara ploieşteană a început să-şi completeze lotul pentru noul sezon, unul dintre fotbaliştii care au semnat cu gruparea din "9 Mai" fiind Pierre Romain Owono Ebéde, informează ProSport.

Acesta este un portar camerunez, despre care nu se ştie exact când este născut, pe siteurile de specialitate apărând doi ani diferiţi, 1980 şi 1976, dar, cartea sa de vizită este una foarte bună, cel puţin până la un moment dat.
Astfel, Ebede a jucat în ţara natală la Espoirs de Yaoundé şi Tonnerre Yaoundé, apoi a ajuns în Grecia, unde a cunoscut ceea mai prolifică perioadă a carierei sale, la Apollon Kalamarias, Chalkidona FC şi Panathinaikos Atena (unde a apărat în 22 de partide), în acea perioadă bifând şi o convocare în Naţionala "Leilor neîmblânziţi"!

Apoi a trecut la Metz, apărând doar 3 minute în prima ligă franceză, în sezonul 2007-2008, după care a ajuns la AEL Limassol, în Cipru, de unde-l cunoaşte şi Mihai Stoichiţă, în prezent, camerunezul fiind liber de contract. Ebede a semnat cu Astra şi este aşteptat la reunirea lotului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite