Ciprioţii de la AEK Larnaca: "Suntem pregătiţi să mergem în primăvara europeană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul olandez al AEK Larnaca, Leon Vlemmings
Antrenorul olandez al AEK Larnaca, Leon Vlemmings

Portarul brazilian al echipei AEK Larnaca, Alexandre Negri, a declarat că dacă formaţia sa joacă aşa cum ştie mai bine, are şanse să câştige meciul cu FC Steaua de la București, din grupa J a Ligii Europa, informează publicaţia cipriotă Sportnet.

"Ne aşteaptă un joc crucial, foarte dificil, împotriva unei echipe de valoare, dar suntem pregătiţi să dăm totul şi să mergem în primăvara europeană. Dacă jucăm aşa cum ştim, cu siguranţă vom avea şanse să obţinem victoria", a spus Negri.

Consilierul tehnic al grupării cipriote, Mihalis Hadjipieris, a afirmat că o victorie la Bucureşti nu este imposibilă. "Suntem optimişti, depinde numai de noi să obţinem calificarea. Scopul nostru este să ne prezentăm cât mai bine, pentru a obține victoria. Misiunea noastră nu va fi uşoară, pentru că Steaua este un adversar dificil, dar nici imposibilă. Trebuie să controlăm jocul şi să exploatăm slăbiciunile românilor. Probabil atmosfera în tribune va fi una incendiară, dar jucătorii noştri sunt obişnuiţi", a spus el.

Antrenorul olandez al AEK Larnaca, Leon Vlemmings, a subliniat că echipa sa se află în faţa unui joc capital, de maximă importanţă pentru club, şi trebuie să facă un meci mare.

Steaua întâlneşte, miercuri, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, formaţia AEK Larnaca, în ultimul meci al Grupei J din Liga Europa, transmis de Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite