Popa: "Victoria lui FC Bihor îi aparţine în exclusivitate lui Tudor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Mioveni a pierdut, scor 0-1, meciul jucat acasă cu FC Bihor.

Antrenorul echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, a criticat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor la meciul de pe teren propriu cu FC Bihor, din etapa a XIX-a a Ligii a II-a, menţionând că acesta a "dat totul pentru oaspeţi" şi că victoria celor de la FC Bihor "aparţine în exclusivitate lui Tudor".

"A fost un meci dirijat de arbitrul Tudor, care îşi permite să facă orice în fotbal, a făcut tot ce a vrut, a dat totul pentru oaspeţi, eliminarea a fost absurdă, iar noi am avut 11 metri clar la Ionescu şi nu a dat nimic. Victoria aparţine în exclusivitate lui Tudor, iar cei de la FC Bihor ar trebui să-i mulţumească. Este foarte greu să joci cu un arbitru care împinge oaspeţii din spate", a spus Ionuţ Popa, la finalul meciului, conform liga2.ro

CS Mioveni a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia FC Bihor, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a II-a, Seria a II-a. Golul oaspeţilor a fost reuşit de Oltean '67. Arbitrul Alexandru Tudor l-a eliminat pe Vladu, de la CS Mioveni, în minutul 47, pentru un fault la mijlocul terenului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite