Polonezii ne critică pe site-ul Legiei: "Câini vagabonzi, blocuri neîngrijite şi trafic sufocant!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid va primi diseară vizita Legiei Varşovia, în Europa League şi, aşa cum stă bine oricărui vestic atunci când vine în est, s-a făcut o analiză a capitalei României. Bineînţeles, Bucureştiul a ieşit din nou prost la comparaţie.

Într-un materialul amplu postat pe www.legia.com, care vrea să prefaţeze meciul cu Rapid, polonezii spun despre capitala noastră că este un oraş al contrastelor, în care singurele lucruri îngrijite sunt turnurile de birouri unde îşi desfăşoară activitatea firmele din Vest.

"Bucureştiul este un oraş al contrastelor. Pe de o parte te impresionează străzile înguste şi clădirile istorice, specifice sudului, iar pe de altă parte te frapează cablurile de electricitate neizolate, care formează o pânză de păianjen deasupra trotuarului. Au şi clădiri moderne, cele ale bine-cunoscutelor branduri vestice, dar lângă acestea zac neîngrijite blocurile de locuinţe comuniste. Imaginea este completată de cutiile de carton ale oamenilor fără locuinţă şi câinii vagabonzi care cutreieră chiar şi centrul istoric al oraşului", se arată în articolul respectiv.

O altă dezamăgire încercată de polonezi este cea a traficului bucureştean, de care s-au lovit şi ei ca de un zid.

"Foarte caracteristice Bucureştiului sunt blocajele de trafic, mai ales la orele de vârf. Deşi de la Hotelul Hilton, unde este cazată Legia, până la Arena Naţională, nu sunt decât câţiva kilometri, pentru a străbate această distanţă ai nevoie de cel puţin 30 de minute", se încheie analiza polonezilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite