Poli Iaşi este somată să returneze 150.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul acţionar al Politehnicii Iaşi, Ioan Zapodeanu, a declarat, vineri, că va reclama gruparea din Copou la Comisii dacă nu va primi în termen de 15 zile suma de 150.000 de euro, bani pe care susţine că i-a împrumutat clubului în luna februarie.

"Atunci când clubul a avut nevoie de bani, nu am spus nu când mi s-a cerut ajutorul. De fiecare dată am răspuns afirmativ solicitărilor. În luna februarie, domnul primar Gheorghe Nichita m-a rugat să ajut clubul cu suma de 150.000 de euro pentru a achita datoriile necesare obţinerii licenţei. Am dat banii la club, dar de atunci nu am mai primit niciun semn", a spus Zapodeanu.

Omul de afaceri susţine că a încheiat un contract în care se stipulează foarte clar că se percep şi penalizări dacă nu i se returnează banii în termen de o lună. "Suntem la sfârşit de an şi nu am primit înapoi niciun ban, iar penalizările se ridică la 25 de miliarde de lei vechi. Dacă în două săptămâni nu mi se returnează banii, mă voi adresa instanţelor fotbalistice şi voi cere să mi se plătească şi penalizările", a mai declarat Ioan Zapodeanu.

Pe de altă parte, vicepreşedintele clubului, Pavel Hodea, a declarat că va încerca să ajungă la o înţelegere cu fostul acţionar, pe care l-a asigurat că îşi va primi banii. "Vom analiza situaţia şi vom găsi o cale să achităm această datorie în cel mai scurt timp. Vom discuta cu domnul Zapodeanu, pe care îl asigurăm că îşi va primi banii", a spus Pavel Hodea.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite