Plus 100.000 de euro pentru Mandorlini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă va accepta prelungirea contractului, italianul va avea o mărire salarială. Tehnicianul nu s-a decis, deocamdată, în privinţa viitorului său, el având oferte din partea unor cluburi din ţara sa natală.

Mulţumiţi de echipă în „era" Mandorlini, şefii din Gruia vor să-l convingă pe tehnician să mai rămână la Cluj, cel puţin încă un sezon. Şi, dacă şansa de a-şi trece în CV o participare în grupele Ligii Campionilor nu-l va convinge pe actualul antrenor al clujenilor să-şi prelungească şederea în Gruia, atunci Paszkany şi Mureşan îi vor face o ofertă de nerefuzat: mărire salarială de 100.000 de euro!

Mandorlini are contract până la finalul acestei ediţii de campionat, însă, până acum, nu şi-a exprimat dorinţa de a continua la Cluj pentru încă un sezon.

400.000 € din prime pentru event la anul!

În afară de salariu, italianul mai poate  încasa 400.000 de euro, bonusuri de performanţă, dacă realizează eventul la anul! Primele ar urma să fie şi ele suplimentate în sezonul viitor, tot cu 100.000 de euro.

„Vrem să continuăm cu Mandorlini. Suntem pe cale să devenim campioni şi jucăm în finala Cupei României. Ce motive am avea să nu-l mai dorim la echipă şi în viitor?", ne-a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Sărbătoresc la stadion, apoi în club

50 de sticle de şampanie, un stadion arhiplin şi o coregrafie specială din partea galeriei. Acestea sunt ingredientele spectacolului din această seară, din Gruia, când oficialii ardelenilor se aşteaptă să sărbătorească cel de-al doilea titlu din istorie, după meciul cu Internaţional Curtea de Argeş.

Oficialii CFR-ului au solicitat LPF să trimită la Cluj trofeul şi medaliile destinate campioanei. După fiesta de pe stadion, fotbaliştii şi staff-ul tehnic vor merge într-un club pentru a continua distracţia, în timp ce fanii şi-au propus să petreacă pe străzile oraşului.

„Fanii trebuie răsplătiţi cu titlu"

Antrenorul CFR-ului a mărturisit că, deşi simte titlul aproape, rămâne cu picioarele pe pământ pentru că este conştient că nu va avea un meci uşor împotriva celor de la Internaţional.

"De când a venit Ionuţ Badea la echipă, cred că au făcut cu un punct mai puţin decât noi", şi-a avertizat Mandorlini elevii despre adversarul din această seară. Italianul a avut un mesaj pentru fanii formaţiei din Gruia:

"Au fost alături de noi pe toată durata sezonului şi merită să le oferim o victorie, care să coincidă cu câştigarea titlului".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite