Pleşan a vorbit cu Wenger la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihăiţă Pleşan se poate considera un fotbalist ghinionist. Pe când evlua la Universitatea Craiova a fost sunat personal de Arsene Wenger, dar antrenorul de atunci al echipei, Mircea Rednic, împreună cu Dinel Staicu au decis că este un jucător esenţial şi i-au fixat un preţ prohibitiv.

Arsenal a oferit 4 milioane jumătate de euro pe Pleşan, însă Dinel Staicu, cel care era pe atunci patronul Craiovei a cerut 7 milioane şi totul a picat. Antrenorul francez îl remarcase pe jucător la meciul România-Germania, scor 5-1, meci în care Pleşan a marcat un gol de poveste.

"Of, când îmi amintesc ce transfer am ratat îmi vine să urlu. Wenger era foarte încântat de mine, am vorbit cu el, însă banii au fost problema atunci. Nici Mircea Rednic, cel care era antrenorul Craiovei atunci nu m-a lăsat să plec. I-a zis lui Dinel Staicu că atacăm titlul şi sunt un jucător exponenţial pentru echipă", spune Mihăiţă Pleşan, conform prosport.

Pleşan a ajuns apoi la Dinamo, unde a evoluat în doar 12 meciuri. A urmat apoi transferul la Poli Timişoara, iar de aici la Steaua. În 2010 a semnat cu Volga Nijni Novgorod, unde evoluează şi în prezent.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite