Pleşan, la Nijni Novgorod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a ratat două transferuri în această vară, la Karpatî Lvov şi AC Arles-Avignon, Mihăiţă Pleşan (foto) a semnat în cele din urmă cu echipa din liga a doua rusă, Nijni Novgorod, campionat în care se va întâlni cu românii de la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu şi Gigel Bucur.

Odată cu instalarea lui Piţurcă la Steaua, zilele mijlocaşului în Ghencea au fost numărate, tehnicianul anunţându-l că nu va face parte din planurile echipei pentru acest sezon. Pleşan, care se antrena alături de renegaţii Zapata şi Baciu, a început atunci negocierile.

Dar, rând pe rând, echipele interesate de el au renunţat la negocieri când au auzit pretenţiile exagerate ale jucătorului, care cerea un salariu de 300.000 de euro pe sezon! Nici măcar cei de la Pandurii Târgu-Jiu nu l-au vrut după ce steliştii l-au propus la schimb cu Stanca şi cu Martinovici. Într-un final, Pleşan s-a înţeles cu ruşii de la Nijni Novgorod, iar steliştii vor încasa doar 50.000 de euro pentru transfer în condiţiile în care în vara lui 2007 l-au luat de la FC Timişoara pentru un milion de euro.

Referitor la meciul din această seară, dintre Steaua şi Universitatea Craiova, finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, este bucuros că stadionul va fi iar arhiplin. „A contat jocul bun al echipei. Pentru că fanii Stelei nu vor numai rezultate bune, ci şi o evoluţie entuziasmantă a favoriţilor", a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite