„Plec. Nu mai suport!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nae Manea
Nae Manea

Manea le-a spus apropiaţilor că va demisiona de la Rapid, deranjat de faptul că Dinu Gheorghe l-a tras la club pe linie moartă. Relaţia dintre Nae Manea şi Dinu Gheorghe este destul de tensionată, iar fosta legendă a Rapidului se gândeşte să se despartă de giuleşteni.

Ruptura dintre Dinu Gheorghe şi Nae Manea este clară. Pe motiv că nu mai sunt bani la club, fosta glorie a Rapidului nu a mai făcut parte din delegaţia giuleştenilor pentru  meciul cu Timişoara.

Acesta a mers pe cont propriu în Banat, alături de suporteri, cu trenul! Deranjat de Dinu Gheorghe, cel care l-a tăiat de pe lista oficialilor care mergeau la Timişoara, Nae Manea se gândeşte să demisioneze.

Vamă: „Când mă întorc, îl dau afară!"

Mai mult, actualul director sportiv al clubului nu mai este nici pe placul lui George Copos, iar pe site-ul clubului Manea nu mai figurează cu nicio funcţie! „Nu mai suport, plec de la Rapid. Nu stau să fiu umilit de Vamă", s-a confesat rapidistul prietenilor.

Ruptura dintre cei doi datează de ani. După ce a plecat de la Rapid, şi ajuns la FC Braşov, Dinu Gheorghe le spunea cu umor prietenilor când venea vorba de Nae Manea. „Când o să mă întorc la Rapid, o să-l dau afară. E atârnător la club", astfel îl cataloga „Vamă".

Vorbele lui Dinu Gheorghe au ajuns mereu la urechile rapidistului, care nu a văzut cu ochi buni revenirea acestuia în Grant. Manea a devenit un personaj tăcut, a evitat să mai dea declaraţii, iar, mai mult, surse din club spun că „Vamă" chiar i-ar fi interzis să mai discute de Rapid!

Nici salariul nu-l ia!

Nae Manea nu a câştigat niciodată sumne uriaşe în Giuleşti. Salariul oficialului la Rapid este de 1200 de euro, iar surse din club povestesc că în momentul în care au fost probleme cu banii la echipă, Manea a fost tăiat de Dinu Gheorghe de pe lista salariaţilor! 

Ce a făcut Manea la Rapid?

Întreaga existenţă i-a fost legată de Rapid, fiind legitimat de la 12 ani la clubul bucureştean.

A făcut parte dintr-o generaţie de aur a giuleştenilor, alături de jucători ca Neagu, Savu, Rică Răducanu sau Angelescu.

A refuzat „înregimentarea" la Steaua

Cu 193 de goluri marcate, este al doilea golgheter din istoria clubului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite