Pleacă Moldovan?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

FC Braşov a pierdut din nou în Liga I, la Ceahlăul, şi a ajuns la cel de-al patrulea insucces în retur, iar postul lui Viorel Moldovan e în pericol.

Cele trei goluri ale meciului au fost marcate în doar zece minute! Gazdele au punctat prin Mulisa şi Cebotaru, în vreme ce pentru echipa braşoveană a înscris Savici.

Golul doi al Ceahlăului a fost contestat de braşoveni, care au invocat un ofsaid. Preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, spune că reuşita a fost valabilă: „E o fază foarte greu de judecat, dar după părerea mea nu a fost ofsaid. Arbitrul s-a uitat la jambierele jucătorilor!".

Viorel Moldovan era supărat pe jucători la sfârşitul partidei.

„Ca de obicei, primim goluri prosteşti, mă aşteptam la mai multă concentrare şi responsabilitate din partea jucătorilor. Trebuie să se trezească. Eu mi-am asumat în două rânduri responsabilitatea eşecului, sper ca şi ei să conştientizeze că situaţia este din ce în ce mai dificilă", a declarat Viorel Moldovan.

2-1

Ceahlăul: Villadsen - Dikaba, Forminte, Viţelaru, Dumitraş (81 Dragomir) - Balde, Stevici - Cebotaru, Vasilache (69 Rudison), Jeremici (83 Bărcăuan) - Mulisa.. Antrenor: Zoran Filipovici.

FC Braşov: Coman - S. Stancu, N. Constantin, Diogo, Ezequias (46 C. Ionescu) - C. Munteanu (46 Landauri), N. Grigore, Ilyes (77 Sburlea), Voicu - Zaharia, Savici. Antrenor: Viorel Moldovan.

Au marcat: Mulisa (16), Cebotaru (24) / Savici (23)
Stadion „Ceahlăul“: 4.000
Arbitru: Ovidiu Haţegan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite