Pleacă Goian, vine Maftei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii profită la maximum de ultimele zile de mercato. L-au cedat pe Lucian Goian la Astra, dar insistă pentru Maftei şi Contra.

Andone e liniştit după mult timp, Badea şi Borcea reuşind să rezolve problemele din apărare. Au întărit flancurile, cu Rubio şi Bordeanu, şi azi îl aşteaptă pe Maftei la negocieri. După ce a petrecut zece ani la Rapid, jucătorul se teme că nu va avea parte de o primire prea caldă la Dinamo, dar acţionarii şi Andone l-au asigurat că nu va avea probleme şi chiar a fost înştiinţat că va fi titular incontestabil în defensivă.

"Fălcosul" e încântat de transferul fostului apărător al Unirii Urziceni pentru că în funcţie de problemele din lot, îl poate folosi ca fundaş dreapta sau central. De altfel, aducerea lui Maftei este absolut necesară în condiţiile în care şefii l-au împrumutat pe Goian la Astra până la finalul sezonului.

Mai mult, ieri, Nicolae Badea şi tehnicianul au avut o întrunire la club pentru a discuta despre transferuri. Pe listă se află şi Contra, jucător contactat deja de Borcea, "Guriţă" urmând să dea un răspuns până la finalul săptămânii. Contra e tentat să evolueze pentru "câini" până în vară, mai ales că Marian Iancu nu i-a făcut o nouă ofertă de a continua la Timişoara. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite