Pleacă Bratu, vin Varga şi Bălan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Bratu a efectuat, ieri, vizita medicală la campioana Bulgariei, Litex Loveci. Atacantul de 30 de ani s-a înţeles cu vecinii de la sud de Dunăre pentru un împrumut valabil pentru şase luni, dar încă nu şi-a pus semnătura pe acord.

Totuşi, Andone, nu va rămâne descoperit în ofensivă. Va încerca, începând de luni, să-i aducă la Dinamo pe Tibi Bălan şi Dacian Varga. Oricum, plecarea lui „Bratone" în Bulgaria nu a fost pe placul „Fălcosului".

Antrenorul de 50 de ani ar fi vrut să lucreze cu Florin, însă nu a putut să-şi convingă fostul elev să mai stea în „Ştefan cel Mare". Andone l-a sunat pe Bratu, joi seară, să-l întoarcă din drumul spre Bulgaria, dar jucătorul i-a explicat că nu a mai suportat tratamentul de la Dinamo, unde a fost trimis la echipa secundă şi a fost ignorat deseori de şefi şi de antrenori.

În Bulgaria, lui Florin i s-a propus un salariu de 200.000 de euro, cu 70.000 mai mult decât câştiga în „Groapă". Bratu a fost însoţit la Loveci de Eugen Trică, fost jucător la Litex. Acesta i-a asigurat traducerea şi i-a arătat oraşul lui „Bratone".

Rezerve: Miranda, Bălan, Varga

Deşi dezamăgit că a pierdut unul dintre jucătorii săi preferaţi, Andone nu a intrat în panică. I-a chemat la reunirea lotului pe Liviu Ganea, Georgian Păun şi pe Osvaldo Miranda, împrumutaţi la Astra, Poli Iaşi, respectiv Belgrano (Argentina) .

Acestea sunt variantele pentru postul de atacant. „Fălcosul" şi-a făcut planul şi pentru mijlocul terenului, unde îi aşteaptă alături de el şi pe Dacian Varga şi Tibi Bălan.

Andone a mai lucrat cu ei la Sportul Studenţesc şi la Rapid. În Giuleşti, însă, numai la antrenamente. Începând de luni, Ando va discuta cu Vasile Şiman cedarea celor doi la Dinamo. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite