Ionuţ Luţu are ofertă din Iordania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi săptămâna trecută a ajuns la un acord de principiu cu conducerea aluminiştilor pentru prelungirea contractului său, Ionuţ Luţu (foto) ar putea părăsi în această vară gruparea nou-promovată în Liga a II-a, în favoarea unui campionat din Orient, informează "Monitorul de Olt".

După ce în finalul precedentei stagiuni a evoluat în premieră sub culorile unei echipe din Slatina, fostul decar al Ştiinţei a fost printre primii jucători chemaţi la negocieri în vederea reînnoirii înţelegerilor. Luţu spunea atunci că şi-a dat acordul pentru a continua la ALRO, exprimându-şi totodată dorinţa de a-şi încheia cariera în oraşul în care a făcut primii paşi în fotbal. „M-au chemat la discuţii şi ne-am înţeles în mare parte. Încă nu am semnat, deoarece nu veniseră contractele. Ne-am înţeles repede, la mine nu-s probleme. Cât mă ţin picioarele, voi juca la ALRO", declara fotbalistul.

Este aşteptat la reunirea lotului lui ALRO

Ultimele zile par să fi adus însă o schimbare în planurile lui „Hagi-Luţu". După ce de-a lungul timpului a îmbrăcat tricoul unor formaţii din Coreea de Sud, Cipru sau Kazahstan, jucătorul ar putea bifa o altă prezenţă într-un campionat exotic. Potrivit preşedintelui executiv al aluminiştilor, Jane Niţulescu, Iordania este ţara în care Luţu negociază în această perioadă semnarea unui nou contract. „Noi am vorbit cu el şi s-a făcut o înţelegere de principiu. Dar la ora asta e plecat într-o ţară orientală, Iordania. L-au invitat acolo să discute", a precizat Niţulescu. În ciuda acestei situaţii, oficialii clubului de eşalon secund aşteaptă totuşi ca fotbalistul să participe la prima şedinţă de pregătire a verii. „I-am zis lui Luţu ca pe 12 iulie să fie prezent la reunirea lotului. Rămâne de văzut dacă va veni", a mai spus Niţulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite