Piţurcă umple stadionul şi vistieria la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venirea lui Victor Piţurcă la Universitatea a creat isterie în rândul suporterilor olteni, care vor lua cu asalt arena din Bănie la meciul de astăzi cu Sportul (ora 19.00). 20.000 de suporteri sunt aşteptaţi azi la partida cu „Gaşca nebună“, fanii pregătind o coregrafie specială la revenirea lui Piţi pe stadionul craiovean.

La Craiova numele lui Victor Piţurcă este echivalent cu performanţa. Aşa gândesc suporterii Ştiinţei şi aşa arată şi statisticile. În precedentul său mandat la Universitatea (1994-1995), oltenii s-au bătut la titlu cu Steaua. Acum, sunt în căutarea primei victorii din campionat şi toate speranţele se leagă de fostul selecţioner. La primul antrenament al lui Piţurcă au fost peste 2.000 de fani, dar astăzi sunt aşteptaţi în tribune peste 20.000, care îi vor cere o victorie cu Sportul.

„Venirea lui Piţurcă este un semn că Universitatea se află pe drumul cel bun. În sfârşit, ne putem bate şi noi cu granzii campionatului şi putem vorbi de performanţă la Craiova!", susţin liderii galeriei.

Piţurcă va umple, o dată cu stadionul, şi vistieria clubului. Până ieri după-amiază se vânduseră aproape 10.000 de bilete, iar astăzi sunt aşteptaţi cam tot atâţia cumpărători. Dacă stadionul se va umple, clubul va încasa aproape 50.000 de euro numai din vânzarea biletelor. „Faţă de alţii, care mănâncă bani, Piţurcă îi şi face. Va aduce liniştea şi pacea la Ştiinţa", susţine preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Umblă la tactică

Deşi nu a avut mult timp la dispoziţie, mâna lui Victor Piţurcă se va cunoaşte astăzi. „Avem nevoie de cele trei puncte. Vrem să terminăm în primele patru echipe, avem dorinţă, putere de muncă, rămâne să şi realizăm acest lucru. Universitatea are jucători buni pe care şi eu şi domnul Piţurcă îi cunoaştem foarte bine", a anunţat ieri Eugen Neagoe, primul ajutor al lui Piţurcă.

Astfel, Universitatea ar putea juca într-o formulă nouă, mai ofensivă, cu trei atacanţi, printre care şi Alex Piţurcă, fiul tehnicianului. „Sper să nu îl apese prea mult presiunea că este antrenat de tatăl său. Cred că Alex va reuşi să arate mult mai mult decât a făcut-o până acum, chiar dacă este golgheterul echipei", a spus Neagoe. Acesta a mai precizat că la Craiova vor mai veni doi-trei jucători, dar niciunul de la Steaua, aşa cum s-a tot vehiculat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite