Piţurcă e hotărât să nu plece de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mititelu şi Piţurcă nu mai sunt în relaţii bune
Mititelu şi Piţurcă nu mai sunt în relaţii bune

Situaţia e tensionată la Craiova. Adrian Mititelu a recunoscut că îl agreează din ce în ce mai puţin pe Piţurcă, iar acesta din urmă e dezamăgit de atitudinea celui care l-a angajat.

Patronul e supărat din cauza parcursului slab al echipei, dar şi a faptului că managerul l-a invitat destul de târziu la petrecerea de final de an.

„Mă aşteptam la mult mai mult de la Piţurcă, dar suntem la acelaşi nivel cu Urziceni. Nu ştiu dacă va mai rămâne la Craiova. Sunt şanse mai mari să continue decât să plece", a spus Mititelu.

Surse autorizate susţin că, de fapt, patronul urmăreşte îndepărtarea fostului selecţioner şi că şi-a propus să „lucreze" discret pentru a nu-şi pune suporterii în cap! Piţi, însă, a înţeles mesajele finanţatorului, dar şi-a anunţat staff-ul că nu va ceda presiunilor.

„Eu nu am venit la echipă cu bani de acasă ca să plec sau ca să mă las gonit!", le-ar fi transmis el colaboratorilor săi. În vară, managerul l-a împrumutat pe patron cu 1,5 milioane de euro.

Ştiinţa are datorii de şapte milioane de euro, iar Mititelu a recunoscut că nu mai are bani să susţină echipa. Oltenii vor pleca în cantonament în Turcia pe banii unui om de afaceri care doreşte să rămână anonim.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite