Piţurcă a venit cu Răduţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ex-selecţionerul şi-a început oficial mandatul în Ghencea conducând antrenamentul de aseară. Ultimii sosiţi: Gardoş şi Răduţ. Dacă enigma legată de revenirea lui Piţurcă s-a rezolvat, în schimb Emeric Ienei se mai gândeşte. În locul său ar putea fi instalat Viorel Păunescu.

După Iordan Todorov, Dorel Stoica, Răzvan Stanca şi Alex Păcurar, Victor Piţurcă (54 de ani) a reuşit să mai achiziţioneze încă doi fotbalişti: Mihai Răduţ (20 de ani) - care în sezonul trecut a jucat 27 de meciuri pentru Internaţional Curtea de Argeş şi a marcat patru goluri - şi Florin Gardoş (21 de ani), fostul stoper al Concordiei Chiajna, poreclit „noul Goian", transferat la recomandarea lui Bumbescu.

„Sunt fericit pentru că am ajuns la Steaua. Pentru mine este un vis devenit realitate, mai ales că sunt stelist de mic. Îmi doresc să câştig titlul şi să fac fanii fericiţi. Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea", ne-a spus mijlocaşul, care a mai fost dorit şi de FC Timişoara, Rapid şi Dinamo.

Schimbă întreaga structură

După ce a rezolvat şi aceste două transferuri, Piţurcă şi-a sunat colaboratorii şi le-a comunicat să se prezinte la stadion. Noul manager a ieşit aseară pe terenul de antrenament pentru a conduce prima şedinţa de pregătire din noul mandat.

Şi nu a venit singur! Eugen Neagoe şi Gabriel Boldici i-au fost alături. Pe lângă ei, la stadion a venit şi Sorin Cojocaru, ofiţerul de presă pe care tehnicianul l-a avut alături atât în trecut în Ghencea, cât şi la echipa naţională. La un moment dat, şi-a făcut apariţia şi Stelian Stancu, o posibilă nouă ţintă a lui Piţi, însă jucătorul Braşovului a plecat foarte rapid.

Ultima schimbare pe care o pregăteşte Piţurcă în conducerea Stelei este cooptarea în funcţia de preşedinte de onoare a lui Viorel Păunescu, fostul conducător din Ghencea. În acelaşi timp, venirea lui Emeric Ienei nu mai este sigură. „Nu ştiu dacă o să semnez. O să discut cu Piţurcă şi vom vedea", a replicat, enigmatic, Ienei.

Craioveanu l-a convins pe Răduţ să vină în Ghencea

Mihai Răduţ nu a ajuns întâmplător în Ghencea Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani s-a consultat cu Gică Craioveanu înainte de a semna cu Steaua. Fostul internaţional este un prieten foarte apropiat al familiei Răduţ. În tinereţe Craioveanu a făcut pereche în atacul celor de la Slatina, oraşul în care s-a născut, cu Vali Răduţ, tatăl lui Mihai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite