Pițurcă: "Ce să-i ia Chelsea lui Mutu? Are un apartament de 30.000 de euro în București"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Selecționerul României, Victor Pițurcă, a vorbit despre starea naționalei României și despre situația unor fotbaliști pe care el se bazează.

El s-a referit în primul rând la Mutu, care traversează cea mai proastă perioadă din viața lui: "La Cesena l-au aşteptat pe Mutu ca pe Mesia, i-au dat şi un salariu formidabil, iar acum sunt ca şi retrogradaţi, iar Mutu a dat foarte puţin. E adevărat că a fost şi accidentat. Ce să le dea celor de la Chelsea? Are apartamentul de două camere în Bucureşti, de 30.000 de euro, să-l ia pe ăla Chelsea"
Piți a mai declarat la Dolce sport că România va adopta un stil mai ofensiv în viitoarele preliminarii."De la meciul cu Belgia am imprimat echipei un stil mai ofensiv, deşi nici înainte nu le ceream jucătorilor să nu joace când intrăm în posesie. Acum joc cu doi mijlocaşi centrali, din care unul are libertatea să plece, Neagu şi Lazăr cu Uruguay. Acum trebuie să avem cel puţin trei oameni în careul advers la fiecare acţiune ofensivă.
Am introdus acest sistem cu Belgia, apoi am încercat şi cu Grecia şi a ieşit şi aşa a rămas. Vom continua pe aceleaşi idei, avem două amicale cu adversari foarte puternici, Austria şi Elveţia. Ar trebui să am la dispoziţie lotul cel mai valoros, dar vreau să continuu să aduc treptat jucători noi", a spus Victor Piţurcă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite