Piţurcă, de azi la antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrucât Gigi Becali a făcut rost de bani, fostul selecţioner şi-a dat acordul să semneze un contract cu gruparea din Ghencea. După Dorel Stoica şi Iordan Todorov, Victor Piţurcă a mai rezolvat aseară încă două transferuri: Răzvan Stanca şi Alex Păcurar.

La numai o zi după ce Gigi Becali a plătit restanţele salariale ale jucătorilor şi a depus alte cinci milioane de euro în conturile clubului, Victor Piţurcă a revenit la sentimente mai bune faţă de latifundiarul din Pipera.

Astfel, după ce antrenamentele de luni şi marţi au fost conduse de Leo Strizu, la şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă şi-a făcut apariţia la stadion preparatorul fizic Marius Dima, care a dirijat de unul singur antrenamentul şi a insistat pe exerciţiile fizice, mingea nefiind folosită deloc.

Bucureştean la origine, Dima a lucrat mai întâi la Universitatea Ecologică şi la Sportul Studenţesc, de unde a fost remarcat de vărul lui Piţi, Eugen Neagoe, alături de care a activat la Pandurii Târgu-Jiu şi la Drobeta Turnu Severin. De asemenea, noul antrenor cu portarii din Ghencea, Martin Tudor, s-a pregătit chiar cot la cot cu Lungu, Vâtcă şi Tătăruşanu.

Surse din anturajul Stelei ne-au dezvăluit că Victor Piţurcă îşi va face şi el apariţia la antrenamentul programat în această seară, alături de Eugen Neagoe şi de Gabriel Boldici, urmând ca şi viitorul preşedinte, Emeric Ienei, să-şi intre în drepturi cât de curând.

„Alături de Victor Piţurcă voi încerca să aduc la Steaua multe alte nume mari, care au scris istorie de-a lungul timpului pentru formaţia din Ghencea. Piţi va fi la Steaua ceea ce este Alex Ferguson la Manchester United", a explicat Ienei.

Zapata, pe făraş

Piţurcă a reuşit să mai rezolve aseară alte două transferuri: portarul Răzvan Stanca (30 de ani) şi mijlocaşul Alex Păcurar (28 de ani), ambii de la Pandurii.

„Ne-am înţeles cu Steaua pentru împrumutul lui Stanca pe un an, cu drept de cumpărare, şi pentru transferul definitiv al lui Păcurar. Oricum, Stanca şi Păcurar sunt doi jucători care pot ajunge uşor la echipa naţională", a confirmat preşedintele gorjenilor, Marin Condescu.

Venirea lui Stanca pare sinonimă cu despărţirea de columbianul Robinson Zapata, având în vedere şi faptul că veteranul de 31 de ani nici măcar nu s-a mai prezentat la antrenamente în ultimele două zile.

Organigrama lui Piţurcă

Preşedinte: Emeric Ienei
Manager general: Victor Piţurcă
Antrenor principal: Eugen Neagoe
Director tehnic: Florin Marin
Antrenori secunzi: Gabriel Boldici, Martin Tudor
Scouter: Gică Craioveanu
Preparator fizic: Marius Dima
Medic: Romeo Popescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite