Piţurcă, ademenit cu 80 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul a semnat cu echipa din Bănie după ce Adrian Mititelu i-a garantat că are de primit o sumă uriaşă de la Fondul Proprietatea. Fostul selecţioner a condus aseară antrenamentul oltenilor. 2.000 de fani olteni au ţinut să fie, aseară, alături de Piţurcă şi de stafful lui la primul antrenament de la revenirea în Bănie.

Negocierile dintre Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă s-au încheiat ieri. După trei zile de discuţii, fostul selecţioner a semnat cu oltenii un contract valabil până în vara anului 2013.

„Sunt foarte fericit, e cea mai mare realizare a mea de când sunt la club. Au fost negocieri foarte dure. Vor fi mari noutăţi la Craiova, începe o nouă eră. De mine scăpaţi acum, vreau să mă ocup de alte lucruri. Piţurcă a semnat pe trei ani, obiectivul se subînţelege când spui Piţurcă. Nu trebuie să ne aşteptăm la minuni, pentru a nu trăi mari deziluzii, trebuie să o luăm pas cu pas. Cred că acum am făcut tot ce se putea face pentru Craiova", a spus patronul Ştiinţei după finalul negocierilor. Piţurcă va ocupa funcţia de manager general la Universitatea şi din această postura va sta atât la conducerea administrativă, cât şi la conducerea tehnică a clubului.

Salariu: 300.000 de euro pe an

„Universitatea va deveni unul dintre cele mai bogate cluburi din România. Echipa are de încasat de la Fondul Proprietatea 80 de milioane de euro", a spus Mititelu în luna ianuarie a acestui an. Declaraţia lui a fost interpretată atunci diferit.

O parte dintre fani l-au crezut atunci pe patron, iar alţii au făcut băşcălie de el. Cert e că cele 80 de milioane de euro l-au convins pe Victor Piţurcă, care va avea un salariu de 300.000 de euro pe an, să vină la Universitatea, împreună cu stafful cu care a lucrat la Steaua până în urmă cu o lună.

Mititelu are promisiuni că 15 din cele 80 de milioane îi vor intra în cont în cel mult două săptămâni. Nu doar garanţiile financiare au contat pentru fostul selecţioner. El a semnat cu oltenii abia după ce Mititelu şi-a dat cuvântul că în iarnă va renunţa la o parte din acţiunile clubului, care ar urma să ajungă la câţiva oameni de afaceri puternici.

Fanii i-au pregătit un banner de 15 metri

Victor Piţurcă a mers aseară la antrenamentul alb-albaştrilor, care a fost condus de Neagoe şi de Boldici. Fanii oltenilor au ţinut să-şi arate ataşamentul faţă de fostul selecţioner şi au venit în număr mare la antrenament (2.000). Mai mult, ei i-au pregătit un banner lung de 15 metri, cu mesajul: „Bine ai venit acasă!". Conform înţelegerii cu Piţurcă, spectatorii au plecat din tribune după 20 de minute.

Organigrama lui Piţurcă

Victor Piţurcă- manager general
Silvian Cristescu - preşedinte
Lucian Mitu - vicepreşedinte
Ovidiu Costeşin - director sportiv
Florin Marin - director tehnic
Sandu Tăbârcă - director tehnic
Eugen Neagoe - antrenor principal
Gabi Boldici - antrenor secund
Silviu Lung - antrenor cu portarii
Marian Dima - preparator fizic
Nicolae Negrilă - scouter
Aurică Beldeanu - scouter

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite