Piţurcă: „Steaua nu are nicio şansă dacă Gigi nu tace”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a vorbit despre şansele Stelei odată cu plecarea sa de la echipă. Fostul antrenor al roş-albaştrilor consideră că echipa nu are nicio şansă atâta timp cât Gigi Becali va continua să se implice.

Nu i-am forţat mâna lui Gigi. Am vrut doar să am garanţia ca acest club să fie condus trei ani de profesionişti. Nu aveam nicio şansă dacă nu-l constrângeam prin contract să se abţină de la greşelile din trecut. Aţi văzut că nici nu trecuseră două-trei luni şi începuse să vorbească

Nu am semnat contractul la început pentru că am avut nevoie de timp de gândire. Gigi Becali nu are nicio funcţie în club. Cum puteam să fiu eu sigur că mi-ar fi respectat contractul dacă el nu are nicio funcţie în club? Când am găsit soluţia, l-am sunat, am vorbit şi am ajuns la o înţelegere. După ce a vorbit apoi prima oară, ne-am dat seama, eu şi colaboratorii mei, că nu mai avem nicio şansă”
, a declarat Victor Piţurcă la GSP TV.

„Indiferent ce încearcă acum Gigi să facă, să aducă foste glorii, adică ce am vrut eu să fac, se va ajunge tot ca el să conducă, să vorbească el şi să strice tot”, a adăugat fostul selecţioner

Despre şansele lui Ilie Dumitrescu la Steaua:

„Sa fim serioşi. Nu se poate întâmpla nimic bun când se lucrează de maniera asta. Nu există nicio şansă. El s-a obişnuit cu maniera asta, cu stilul ăsta de viaţă. Dacă Gigi nu iese la televizor să vorbească...

Dacă avea puţin caracter, putea să mă sune să-mi spună: Băi Piţi, uite ce e. Nu pot eu să mă las de obiceiurile mele. Sunt şi mulţi bani la mijloc şi asta e. Dar nu a făcut asta. A venit în schimb la mine acasă şi a încercat o oră să mă convingă să revin la echipă. De ce-a făcut asta, ce-o fi fost în mintea lui nu ştiu”


Piţurcă nu a dorit să comenteze noile mutări din staff-ul Stelei. Întrebat dacă îl va ajuta cu sfaturi pe Ilie Dumitrescu, răspunsul acestuia a fost categoric:

„Ilie Dumitrescu nu are ce sfaturi să-mi ceară. El are acum echipa pe mână, îşi va da seama ce calităţi au jucătorii, a văzut meciurile. Acum el ştie cel mai bine ce să facă”

Cea mai importantă realizare a lui Victor Piţurcă la Steaua a fost împăcarea cu suporterii, consideră fostul selecţioner.

"Cel mai important lucru pe care l-am reuşit în această perioadă a fost că am dat echipa înapoi suporterilor. Asta e marea mea realizare"

Piţi nu a ratat ocazia să-l înţepe pe Mihai Stoichiţă: „Eu nu am avut condiţii mai bune. Nu am avut 20 de milioane de euro să fac transferuri. Stoichiţă a avut condiţii mai bune decât mine dar nu a avut personalitate să-şi impună punctul de vedere. El . Cum să ai un jucător ca Ghionea şi să-i dai drumul? Stoichiţă şi-a făcut-o şi cu mâna lui”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite