Piţurcă: "Stanca şi Alex vor pleca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a confirmat că Universitatea se va despărţi de Stanca şi de Alex Piţurcă! Fostul manager spune că încă nu ştie nimic de situaţia lui Dorel Stoica.

"De Alex şi Stanca ştiu că vor pleca. De Dorel nu ştiu nimic. În condiţiile actuale sigur că e mai bine să plece de la Craiova. Ce rost mai are să rămână Stanca la Craiova când toţi au invocat să apere Silviu Lung? Alex mai are contract cu Craiova, dar era neplătit de 4 luni şi s-a înţeles pe cale amiabilă", a declarat Piţurcă la gsptv.

Noul staff al Ştiinţei vrea să facă ordine în lot. Astăzi, jucătorii consideraţi apropiaţi de Victor Piţurcă, precum Stanca, Dorel Stoica sau Alex Piţurcă, dar şi unii dintre cei care ar putea pleca din cauza datoriilor clubului către ei, ca Iliev sau Gargorov, au fost chemaţi la discuţii de noua conducere a echipei. În ceea ce-i priveşte pe bulgari, oltenii speră să-i convingă să rămână în Bănie, sub promisiunea că îşi vor primi sumele restante în cel mai scurt timp. Cât despre fotbaliştii aduşi de Piţurcă la Universitatea sau pe cei consideraţi apropiaţi ai fostului manager, staff-ul Craiovei doreşte să afle de la aceştia dacă mai sunt dispuşi să continue la Universitatea fără Piţurcă.

Managerul suspendat al Ştiinţei recunoştea ieri că fiul său, dar şi alţi jucători, ar dori să plece de la Ştiinţa. "E foarte clară situaţia lui Alex, nu mai are nicio şansă să rămână, el îşi doeşte să părăsească Universitatea. Va avea o discuţie mâine (n. r. astăzi), a fost sunat de conducere, dar el nu mai doreşte să rămână în actualele condiţii, vom vedea ce se va întâmpla. Bineînţeles că sunt destui jucători care doresc la fel, dar nu pot să dau nume, pentru că vor avea probleme mai târziu", a declarat Piţurcă, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite