Piţurcă: "Viitorul Universităţii nu e deloc bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După partida pe care oltenii au pierdut-o cu 3-0 în faţa celor de la Universitatea Cluj, fostul manager al formaţiei din Bănie spune că Mititelu e vinovat pentru haosul de la club şi nu-l miră faptul că echipa poate retrograda.

"Era normal să se ajungă aici. Din punctul meu de vedere, viitorul Universităţii nu este unul bun. Poate patronul îşi va reveni din punct de vedere financiar şi atunci va vedea ce va face. Eu am spus că Universitatea este un brand şi nu va muri. În momentul ăsta, Ştiinţa poate ajunge în situaţia celor de la UTA", a declarat Victor Piţurcă la gsptv.

"Nu am ce să spun în momentul ăsta, eu când am plecat, s-a promis că se va face, că nu se va face... S-a ajuns aşa cum am zis eu. Sigur, unii spun că e vina lui Piţurcă, că au plecat jucătorii, dar nu este vorba despre asta. Mititelu şi-a făcut rău singur. Faptul că Mihai Costea se antrenează cu Steaua denotă haosul care este acolo. Aşa cum zice şi Mititelu, Mihai este un jucător foarte bun, dar cine i-a dat drumul?"

"Mititelu spunea că m-am bucurat când pierdea Craiova. Păi de ce să mă bucur? El se spunea că mă bucuram când pierdeau Steaua sau naţionala. Sigur, există momente în care te bucuri că pierde echipa de la care tocmai ai plecat. Dar Craiova acum este într-o situaţie dificilă, nu am cum să mă bucur de răul lui Mititelu", a mai adăugat Piţurcă.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite