Gigi Becali: "Păunescu va fi preşedintele de onoare al Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali afirmă cu tărie că Victor Piţurcă e antrenorul Stelei şi a ajuns la un acord şi cu Ienei, Florin Marin şi Eugen Neagoe. Dacă şedinţa de pregătire din această dimineaţă a fost condusă tot de tehnicianul de la echipa a doua, Leo Strizu, în această după amiază roş-albaştrii se vor antrena sub privirile celui poreclit "Satana".

Gigi Becali a dezvăluit că preşedintele de onoare al grupării roş-albastre va fi Viorel Păunescu. "Ienei va fi preşedinte iar Viorel Paunescu va fi preşedinte de onoare. Este doar o formulă de respect. Domnul Ienei nu va fi doar un preşedinte de imagine. Ienei mi-a spus că vine să muncească pentru Steaua, nu doar pentru imagine", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Victor Piţurcă şi-a făcut apariţia în complexul Ghencea, unde steliştii au programat un antrenament de la ora 18:30. Ar putea fi prima şedinţă de pregătire condusă de Piţurcă în calitate de antrenor al Stelei, însă antrenamentul va fi condus de Eugen Neagoe şi Gabi Boldici.

La antrenament urmează să se prezinte şi ultima achiziţie a clubului din Ghencea, Alex Păcurar, jucător adus la cererea fostului selecţioner.

"Piţurcă are mână liberă să faca ce vrea. El va fi antrenorul Stelei, iar Neagoe şi Florin Marin vor fi colaboratori. Mai vin 2-3 jucatori la Steaua şi nu mai pleacă nimeni, doar fraţii Karamyan ", a spus astazi Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite