Piţurcă: "Ce aveţi cu Florescu? Este foarte bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Victor Piţurcă a vorbit azi despre acţiunea echipei naţionale, amicalele cu Elveţia (30 mai) şi Austria (5 iunie). El şi-a explicat alegerile în privinţa jucătorilor.

Victor Piţurcă despre...

George Florescu. Nu ştiu ce aveţi cu el şi cu Cociş. Eu l-am urmărit la unele meciuri, a jucat foarte bine şi nici nu prea avem soluţii pentru postul de mijlocaş central. Astea sunt tâmpenii tipic româneşti, că de ce a avut el numărul 10 şi aşa mai departe. Parcă ar conta cu ce număr joci pe spate...

Adrian Mutu. El nu a mai jucat de o lună şi are şi probleme fizice. Nu aveam ce să fac acum cu el. O să ne bazăm pe el la meciurile importante, dacă va fi la un nivel corespunzător.

Bogdan Lobonţ. Va fi titular într-unul din meciuri. Nu l-am adus la lot ca să îl ţin rezervă două meciuri.

Ştefan Radu. Mă bazam pe el, dar este accidentat, are o porblemă delicată. Sper să îşi revină până la meciurile de calificare. Avem foarte mulţi accidentaţi, puteam să facem o echipă din indisponibili.

Gabriel Torje. Nu înţeleg cum de nu joacă titular la Udinese. Eu crd că şi antrenorul lui a văzut cum a jucat el la naţională cu Grecia. Chiar nu ştiu de ce nu joacă.

Cristi Chivu. Trebuie să aibă el dorinţa de juca pentru echipa naţională din nou. Dacă va găsi motivaţia să dea sută la sută pentru echipa naţională, eu îl aştept.

Gicu Grozav. Avem foarte puţini atacanţi de valoare disponibili, Marius Niculae e accidentat, nu ştiu dacă va juca în finala Cupei, Marica e accidentat. Grozav e un tânăr de valoare, mi-a plăcut cum a jucat în ultimul timp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite