"Piţi vrea ca Steaua să joace precum FC Barcelona!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali susţine că managerul Victor Piţurcă şi l-a dorit foarte mult pe brazilianul Bonfim, însă FC Timişoara a cerut prea mulţi bani.

"Eu am vrut să-l iau pe Bonfim, dar Piţurcă n-a vrut să dau cât cere Timişoara. M-a pus să jur că n-am să fac asta. Dacă mai lasă la preţ, îl iau. Eu am vrut să-l păcălesc pe Piţurcă, să dau câţi bani îmi cere Iancu, dar acum nu mai pot, pentru că am înjurat.Eu nu pot să spune tot ce este între mine şi Piţurcă. Dar din ce simt eu, el este mulţumit de echipă. Altfel, îmi tot zicea că vrea jucători, vrea jucători, vrea jucători...Când a venit, eu i-am promis că o să investesc 5 milioane de euro. N-am investit atât, dar nici nu mi-a reproşat nimic. De asta cred eu că este mulţumit. Dar putem să investim şi în iarnă. Dacă suntem pe primul loc în iarnă, trebuie să ne gândim să băgăm bani pentru a ne descurca şi în Liga Campionilor", a declarat Gigi Becali.

"Piţurcă vrea să facă Steaua precum Barcelona. El vrea ca Răduţ să fie un fel de Iniesta şi Tănase, ca Xavi, sau invers. Cam asta vrea el. Piţurcă mi-a spus că Tănase a crescut în joc, dar că încă nu e cum vrea el", a mai spus Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite