Pîrvulescu: "Nu vrem să mai fim conduşi de arbitri din Bucureşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat că nu mai doreşte ca gruparea gorjeană să fie arbitrată la meciurile din Capitală de arbitri din Bucureşti.

"Se pare că trei greşeli contra Pandurilor nu cântăresc la fel cu trei greşeli contra echipelor mari. A fost ghinionul lor că a fost ultimul meci din etapă, luni seară şi s-a uitat o ţară întreagă la această partidă. Îngrijorător pentru noi este că suntem după o greşeală împotriva noastră în meciul cu Unirea Urziceni, la care am zis că a fost una omenească, după un gol valabil marcat la 0-0, dar anulat contra celor de la Dinamo şi am zis treacă-meargă, dar acum s-a umplut paharul şi nu mai putem. Trebuie să ieşim şi noi. Am zis că greşelile omeneşti trebuie să le înţelegem, dar acum au sărit calul şi nu putem sta pasivi. Cerem să fie judecaţi şi mai cerem să nu mai fim arbitraţi în Bucureşti de arbitri din Bucureşti. Vreau ca şi arbitrii din Bucureşti să meargă în deplasări", a spus Pîrvulescu.

Eugen Pîrvulescu a afirmat că gruparea Pandurii a înaintat un memoriu la CCA pentru a sesiza neregulile de la meciul cu Rapid. "A văzut o ţară întreagă arbitrajul. Toată lumea de fotbal a ieşit şi a luat atitudine, iar clubul nostru a făcut un memoriu adresat CCA şi LPF, prin care am sesizat aspectele negative de la această partidă şi greşelile impardonabile ale brigăzii, dacă pot să-i spun brigadă de arbitri", a completat Pîrvulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite