Pîrvulescu: "Ionuţ Badea va ajunge selecţionerul României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, îi prevede lui Ionuţ Badea un viitor strălucit în ale antrenoratului.

"Ionuţ Badea este un antrenor bun. Nu degeaba în pauza competiţională a fost aproape să ajungă la Steaua sau la Dinamo. Noi cînd am adus jucătorii de la Internaţional, ne-am gîndit că ar fi ideal să aducem şi staff-ul tehnic care cunoştea foarte bine echipa. Vă spun că dacă la Inter nu era Ionuţ Badea, aduceam un alt antrenor”, a comentat Pîrvulescu, potrivit gsp.

Bossul gorjenilor spune că i-a urmărit paşii în carieră ai actualului tehnician de la Pandurii: „I-am urmărit cariera de antrenor şi am văzut că unde a fost a făcut treabă bună. La Internaţional, de cînd s-a dus echipa a jucat un fotbal bun. Este apropiat de jucători, se dedică total meseriei de antrenor. E documentat, profesionist adevărat, iar asta contează foarte mult în cariera lui de antrenor".


Pîrvulescu consideră că tehnicianul poate ajunge unul dintre cei mai buni antrenori din România. „Îl văd antrenînd o echipă care va cîştiga campionatul în România. Chiar mă încumet să spun că poate deveni antrenorul echipei naţionale, fiindcă are toate calităţile necesare unui selecţioner. Cunoaşte toţi jucătorii din Liga 1 şi pe marea majoritate a celor din Liga a II-a. Asta înseamnă că se informează mult despre fotbalul din România”, a explicat Pîrvulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite