Pinto a fugit în Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pinto (dreapta) a fost o afacere neprofitabilă pentru Rapid
Pinto (dreapta) a fost o afacere neprofitabilă pentru Rapid

Supărat că a fost trimis la Rapid II, jucătorul care câştigă 200.000 de euro pe sezon a plecat în ţara sa natală. Nicolae Manea spune că Pinto nu mai intră în planurile sale, iar Copos afirmă că portughezul s-a îmbogăţit în sezonul trecut fără să facă absolut nimic.

Atacantul Joao Paolo Pinto, care a marcat doar trei goluri în cei doi ani petrecuţi la Rapid, nu mai vrea să audă de fomaţia giuleşteană şi aşteaptă oferte în ţara sa natală.

„Câte goluri a dat Pinto în sezonul trecut? Un gol, nu? Şi a câştigat 200.000 de euro", ne-a spus George Copos, la aflarea veştii că acesta a dispărut fără să dea niciun semn oficialilor giuleşteni.

Deşi a fost trimis la echipa a doua, Pinto se bazează pe o clauză din contract, şi anume că se poate pregăti doar la prima echipă. Atacantul portughez a fost adus la Rapid de către Mircea Rednic, în urmă cu doi ani, contra sumei de 1,25 de milioane de euro. Chiar dacă i s-au dat multe şanse şi pe vremea lui Hizo sau Manea, Pinto nu şi-a demonstrat valoarea.

Gauracs va sosi în sfârşit, azi, la Rapid

Unul dintre transferurile mediatizate ale giuleştenilor, letonul Gauracs, este aşteptat astăzi la Bucureşti. Deşi FK Venstpils şi Rapid s‑au înţeles de două zile, jucătorul nu găsise până ieri o cursă din Riga până la Bucureşti. Tot astăzi, el se va alătura lotului care se pregăteşte la Pro Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite