Petrolul l-a legitimat pe marocanul Zerka, venit din America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în probe de o săptămână, marocanul Monsef Zerka l-a convins pe Vivi Răchită, care a decis să-l păstreze în lotul Petrolului până la vară.

În vârstă de 30 de ani, Zerka are dublă cetăţenie, franceză şi marocană, iar în cariera sa a mai evoluat la AS Nancy, FC Nantes, Iraklis Salonic şi, ultima dată, la New England Revolution. El va avea drept de joc începând de la partida din etapa următoare, cu "U" Cluj. Pe de altă parte, FC Petrolul Ploieşti nu a ajuns la un acord cu fundaşul stânga Assimiou Toure, transferul fotbalistului togolez nemaifiind, astfel, de actualitate.
La antrenamentele petroliştilor participă şi atacantul Fred Benson (27 ani). Fotbalist cu dublă cetăţenie, ghaneză şi olandeză, Benson a jucat la Vitesse Arnheim (2004-2007), RKC Waalwijk (2007-2001), Shandong Luneng (2010) şi, în sezonul de toamnă, la Lechia Gdansk. În 2006, Benson a făcut parte din selecţionata U21 a Olandei, ce a câştigat titlul european, la turneul final disputat în Portugalia. El va fi testat de către Valeriu Răchită, înaintea de a se lua o decizie în privinţa unui eventual transfer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite