Petrolul, egalată în ultimul minut de prelungiri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

Iașiul a obținut primul punct în Liga I, după 2-2 cu Petrolul.

Petrolul a deschis scorul prin Hamza (minutul 44), care a punctat din centrarea lui Guilherme. Straton a egalat cu un șut de la 18 metri (53), profitând de apatia lui Hamutovski, care l-a înlocuit pe Bornescu în poartă. Petrolul s-a apropiat de victori după un penalty controversat după un duel între Tincu și Bokila. Tincu a și fost eliminat, iar Marinescu a transformat lovitura de pedeapsă (minutul 87).

Ploieștenii aveau victoria în buzunar, însă Pătulea, scăpat din marcajul lui Galamaz, a înscris cu capul în al doilea minut de prelungiri.

Ionuț Popa: "Numărul doi de la ei trebuia eliminat, avea un galben și a mai făcut două faulturi. Dar nu mai comentez de arbitraj, important e că am luat un punct și am fi putut avea mai multe "

Mircea Rednic: "Am pierdut un meci ca fraierii, pe mâna noastră. Aveam un om în plus și trebuia să ținem de minge, dar i-am invitat să atace, să centreze și a fost și un marcaj relaxat în careu. Grozav avea probleme la gât, sunt mulțumit de el, dar nu mai putea să ducă. Încă nu am concurență pe posturi, rezervele nu se ridică la nivelul titularilor. Urmează un meci foarte greu, cu Rapid, pentru că și ei au început să joace."

CSMS Iaşi: Irimia - P. Jovanovici, Al. Creţu, Tincu, Vladu - Keita, Straton, Herghelegiu, Cl. Tudor - Milea - Cl. Ionescu

Antrenor: Ionuţ Popa

Rezerve: Lungu, Mitrea, Avrămia, Ciucur, Onofraş, Pătulea, Ţigănaşu

Petrolul: Hamutovski - Alcenat, Galamaz, Manasse, Guilherme - Boudjemaa, Mustivar, Cristescu, Cojocnean - Hamza, Grozav

Antrenor: Mircea Rednic

Rezerve: Bornescu, Achim, L. Marinescu, Bokila, Hoban, I. Neag, Tony

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite