Petrescu: “Nu am bani pentru Mutu. Dacă CFR mă vrea ? E bine!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au apărut informaţii, conform cărora Dan Petrescu este interest de transferul lui Adi Mutu de la Fiorentina, antrenorul neagă negocierile, deoarece formaţia sa, Kuban, nu-şi permite financiar să-l aducă pe român.

"Chiar dacă aş fi cel mai fericit să pot aduce jucători de talia lui Mutu la Kuban, acest lucru nu se va întâmpla. În primul rând, din motive financiare. Apoi, sunt mai multe căi de a construi o echipă puternică. Fie aduci staruri, cum face Manchester City, fie alegi o cale mai complicată dar interesantă, cum am facut la Urziceni.", a declarat Dan Petrescu pentru onlinesport.

Legat de interesul CFR-ului, care îl vrea antrenor din iarnă, Petrescu a declarat: "Singurul meu gând este la Kuban. Oricum, e un lucru bun dacă sunt dorit de CFR, înseamnă că sunt apreciat, iar asta este foarte important pentru un antrenor"

"Mă văd antrenorul lui Chelsea într-o zi. Visez să câştig Liga Campionilor, dar nu ştiu cu ce club. Dar Chelsea este locul potrivit pentru a-ţi îndeplini un asemnea vis. Dar acum nu plec la Chelsea, am o muncă de îndeplinit la Kuban. Să rămânem în prima ligă, să devenim mai puternici, iar apoi Chelsea!", a mai spus Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite