Petrescu: "Cei de la Rapid n-au vrut să ajungă în Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu afirmă că la echipa din Giuleşti nu i s-au creat toate condiţiile pentru a avea performanţă, aşa cum s-a întâmplat la Unirea Urziceni. În urmă cu o lună a fost sunat de patronul Stelei Gigi Becali, după ce Ilie Dumitrescu a demisionat.

"Când a plecat Ilie Dumitrescu m-a sunat patronul Stelei, dar numai atât, nimic mai mult. Am vorbit cu Gigi, în rest am aflat de oferte de la TV şi din ziare, nu am discutat cu absolut nimeni. Sper să fiu primul antrenor român din prima ligă rusă, spun asta pentru că nu ştiu ce se întîmplă pînă la startul campionatului.

Am fost în galeria Stelei la toate sporturile, dar ca antrenor trebuie să dai ce ai mai bun indiferent de clubul unde lucrezi.

La Rapid a fost la fel, am făcut tot ce am putut. Dacă ei nu au vrut să joace în Champions League, nu-i nimic. M-am dus la Urziceni şi am reuşit. În Giuleşti nu eram dorit, nu aş mai merge niciodată la un club pe criterii asemănătoare, adică doar pentru că eu sunt profesionist", a spus Petrescu la Fanatik Show, pe Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite