Zicu merge şi el cu Dan Petrescu la Kuban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zicu
Zicu

Prosport anunţă că Ianis Zicu s-a înţeles cu gruparea din liga a doua din Rusia, Kuban Krasnodar şi va semna în aceste zile un contract. Formaţia din fosta Republică Sovietică va plăti 500.000 de euro în contul lui Dinamo în urma acestei tranzacţii

UPDATE „Adevărul" a aflat un amănunt incredibil legat de „transferul anului": Dan Petrescu la Kuban Krasnodar. „Bursucul" şi-a oficializat despărţirea de campioana României abia luni, însă ştia că va părăsi Unirea încă de la începutul lunii noiembrie!

Ianis Zicu îl urmează pe Dan Petrescu în Rusia şi va semna în zilele următoare un contract cu Kuban Krasnodar.

Astăzi, "Bursucul" a semnat un contract cu formaţia din Liga a doua a Rusiei, iar primul jucător de pe lista sa de achiziţii e chiar machidonul lui Dinamo.

Mai citiţi şi:

Petrescu a semnat cu Kuban pe trei ani

Mutarea, care se va concretiza cel mai probabil până la finalul anului, este intermediată de fraţii Becali şi va aduce în conturile clubului din "Ştefan cel Mare" 500.000 de euro. Un factor important în luarea deciziei de a semna cu ruşii de la Kuban este că Ianis va lucra acolo cu Dan Petrescu, tehnician ce şi-a manifestat în mai multe rânduri interesul pentru fostul jucător al lui Inter şi Parma.

Pe lângă Zicu, pe lista de achiziţii a lui Petrescu se mai află doi jucători români.

"Obiectivul imediat este să creez o echipă puternică și eficientă, care în doi ani să fie capabilă să revină în prima ligă, iar în al treilea an să lupte pentru cupele europene", a spus Dan Petrescu în momentul prezentării oficiale la noua sa formaţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite