Petrecăreţii, excluşi din lot!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătul de escapadele nocturne repetate ale lui Cojoc şi Antal, Dorinel Munteanu i-a exilat pe termen nelimitat la echipa a doua.

Prestaţia jenantă a elevilor săi din partidele cu CS Mioveni (0-0) şi Benfica Lisabona (0-1) a fost picătura care a umplut paharul pentru antrenorul campioanei României, Dorinel Munteanu. Astfel, tehnicianul de 43 de ani a hotărât să-i excludă din lot pe Liviu Antal şi pe Samuel Cojoc, ambii în vârstă de 22 de ani, după ce a aflat că aceştia au petrecut toată noaptea, imediat după înfrângerea din meciul cu Benfica. „Din motive disciplinare, Antal şi Cojoc sunt trimişi la echipa a doua pe termen nelimitat.

Au fost abateri de neacceptat de mine şi de grup", a spus Dorinel Munteanu. „Nu mai vrem să facem compromisuri! Au existat alte două cazuri de indisciplină, la Sălăgeanu şi Neagu, însă în cazul lor nu vom lua aceleaşi măsuri, cel puţin deocamdată. La ei e vorba doar de întârzieri la antrenamente. Antal şi Cojoc pot pleca pe sumele la care sunt cotaţi pe site-ul transfermarkt.de", a declarat şi directorul general Marius Stan. În timp ce Antal e evaluat de nemţi la 850.000 de euro, Cojoc, care a fost doar o eternă rezervă în ultimele sezoane, e cotat la 400.000 de euro.

Călcaseră pe bec şi în martie

Nu este pentru prima oară când cei doi sunt excluşi din lot. În luna martie, după un eşec suferit în faţa celor de la FCM Tg. Mureş, Dorinel Munteanu a luat o decizie similară. „Nici măcar la echipa a doua nu vor merge. Vor reveni în lot când voi considera eu de cuviinţă!", spunea atunci „Neamţul". Motivul? Cei doi zăboviseră până la primele ore ale dimineţii într-un club de noapte. După numai o săptămână, amândoi au fost însă iertaţi. „Nu au învăţat nimic când au fost daţi afară data trecută. De aceea vrem acum fapte, nu vorbe", a explicat Dorinel Munteanu motivul pentru care s-a ajuns iar la excludere.

Marius Stan a reintrat în pâine!

Marius Stan a îngropat conflictul cu preşedintele CA, Ionel Borş, şi a revenit lângă echipă, după ce asistase marţi şi la meciul cu Benfica, de pe „Arena Naţională". Oficialul de 54 de ani şi-a reluat atribuţiile de director general al clubului, postură din care a fost prezent ieri şi în faţa jurnaliştilor, alături de antrenorul Dorinel Munteanu. Stan a luat această decizie după ce Ionel Borş a dezminţit public faptul că a comandat un audit financiar la club. „E neplăcut când pierzi un partener ca Arcelor Mittal. Am primit un mandat ferm pentru găsirea de noi investitori şi vă asigur că ei există. Pot fi şi eu acţionar", a spus Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite