Petre Grigoraş testează un portughez şi un francez în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Petre Grigoraş va testa doi jucători, un portughez şi un francez, în turneul de pregătire al echipei Pandurii Târgu Jiu din Austria.

"E vorba de un atacan şi un mijlocaş ofensiv. Cei doi jucători au CV-uri destul de bune, dar să vedem dacă îi vom opri. În primă fază o să facem o vizită medicală şi să-i văd apoi la unul-două meciuri. Nu iau jucători după DVD sau după ce scrie pe CV-urile lor", a spus Grigoraş fără să le dezvăluie identitatea celor doi fotbalişti, transmite Mediafax.

În Austria vor mai susţine probe de joc şi camerunezii Leon Basile Olomo Nkodo şi Arnaud Monkam Nguekam. Cei doi s-au deplasat sâmbătă cu autocarul clubului spre Austria, dar au rămas la Sânnicolau Mare până la primirea vizei pentru spatiul Schengen.

Petre Grigoraş a adăugat că deocamdată nu a renunţat la niciunul dintre jucătorii care s-au pregătit în primul stagiu cu echipa pentru că nu a avut timp să se edifice asupra lor. El susţine că şi în situaţia în care vor fi achiziţionaţi doi fotbalişti, lotul pe care îl are la dispoziţie pentru sezonul următor nu poate fi considerat "numeros".

"Nu se pune problema să iau acum o decizie în privinţa unui jucător nou, indiferent cum îl cheamă. Nu am lucrat prea mult cu mingea, nu am avut jocuri pentru a mă putea edifica. Fiecare are calităţile lui, dar vedem după al doilea cantonament. Nu suntem chiar atât de mulţi ca să ne călcăm pe picioare şi chiar dacă vor mai veni unul-doi jucători, nu avem un lot prea numeros", a afirmat antrenorul echipei gorjene, conform gsp.

Lotul formaţiei Pandurii deplasat în Austria este alcătuit din 26 de jucători: Pedro Mingote, David Lazar, Adrian Horvat, Florin Popete, Marian Pleaşcă, Adrian Rusu, Ousmanne Vierra, Vlad Chiricheş, Ionuţ Rada, Ionuţ Tătaru, Alexandre Cardoso, Alexandru Vlad, Claudiu Voiculeţ, Cosmin Băcilă, Mihai Pintilii, Dan Nistor, Stojean Vranjes, Alexandru Avramescu, Călin Cristea, Ciprian Brata, Constantin Grecu, Daniel Unguru, Olimpiu Bucur, Valentin Lemnaru, Jaka Stromajer şi Alexandru Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite