Petre Grigoraş e mulţumit de stagiul de pregătire din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, s-a declarat mulţumit de stagiul de pregătire efectuat de formaţia sa în Austria, precizând că se bazează în noul sezon pe omogenitatea lotului.

"Deocamdată sunt mulţumit de modul în care a decurs acest stagiu de pregătire. E bine că n-am avut alte accidentări şi lotul s-a prezentat bine la antrenamente. Sperăm ca pregătirea de aici, cumulată cu cea de la Sibiu, n-a fost în zadar şi aşteptăm roadele la începutul campionatului. Voi fi mulţumit dacă în primele două etape vom avea rezultate pozitive, iar jocul echipei va fi cel pe care îl dorim şi cel pe care îl aşteptăm", a spus antrenorul echipei Pandurii.

Petre Grigoraş a menţionat că nu vor mai exista transferuri de jucători.
"S-a pus punct clar transferurilor, după transferul definitiv al lui Lemnaru şi împrumutul lui Batin. Am încheiat transferurile pentru că nu vrem să luăm jucători la număr, ci vrem să avem calitate. Şi la cât ne permitem în momentul actual cred că avem un lot destul de echilibrat care poate să facă faţă primei ligi", a spus antrenorul Pandurilor. Faptul că Lemnaru şi Batin au marcat la fiecare meci e un semn îmbucurător pentru că fotbalul e un joc şi un spectacol. Iar până la urmă toţi cei care vin la meci vor să vadă cât mai multe goluri. Eu îmi doresc din tot sufletul ca acest lucru să-l putem realiza şi noi", a spus antrenorul Petre Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite