Petre: „N’Doye poate fi şi Péle, tot trebuie eliminat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre (stânga) nu este de acord cu atitudinea lui N’Doye
Petre (stânga) nu este de acord cu atitudinea lui N’Doye

Florentin Petre va juca luni pentru prima dată împotriva lui Dinamo, de la plecarea din „Ştefan cel Mare", în vara lui 2006. „Piticul" va debuta, totodată, în tricoul Victoriei Brăneşti.

„Recunosc că va fi un meci ciudat pentru mine. E puţin straniu să-l văd pe nea Ando pe banca adversă, însă, dacă antrenorul mă va folosi, voi încerca să mă gândesc doar la jocul meu. E greu contra lui Dinamo, am stat acolo 18 ani, e ca a doua mea casă", a spus Petre.

Jucătorul care se apropie de 35 de ani a fost unul dintre liderii „câinilor", purtând pe braţ şi banderola de căpitan. Motiv pentru Victor Becali să declare că Petre, dacă ar fi fost acum la Dinamo, ar fi luat atitudine împotriva lui N'Doye, certat cu antrenorul.

„Să fiţi sigur că aş fi sărit la Ousmane. Păi, e posbil aşa ceva, ce a făcut el? Nu mă înţelegeţi greşit, e un jucător bun, dar poate să fie el şi Péle, decât aşa, mai bine lipsă. Să dea Dumnezeu să se realizeze transferul lui la echipa lui Mircea Rednic! Cornel Dinu avea o vorbă: un măr stricat într-un coş plin cu mere, automat le strică şi pe celelalte. Şi ce faci atunci? Elimini mărul stricat", a comentat „Piticul".

"N'Doye îşi permite toate astea pentru că a fost ţinut în braţe de oameni din conducere."
Florentin Petre
mijlocaş Victoria Brăneşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite