Petre Marin: "Pentru mine s-ar putea să fie ultimul meci la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Marin
Petre Marin

Fundaşul echipei Steaua, Petre Marin, a declarat, joi, că partida cu Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a XXXIV-a a Ligii I, s-ar putea să fie ultimul meci pentru el în tricoul "roş-albastru", contractul lui expirând la sfârşitul sezonului.

"Cu siguranţă suntem pregătiţi pentru acest meci. Vom merge la Piteşti să câştigăm cele trei puncte şi să terminăm cât mai sus în acest clasament. Este tot ceea ce mai putem face pentru acest sezon, locul trei. Pe mine nu mă mulţumeşte locul trei, tradiţia Stelei este de a câştiga titlul mereu. Pentru mine s-ar putea să fie ultimul meci în tricoul Stelei. Îi rog pe suporteri să sprijine echipa pentru că urmează un sezon poate la fel de greu ca acesta", a spus Petre Marin, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Petre Marin nu este de acord ca Steaua să-şi dispute meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor pe un alt stadion decât cel din Bulevardul Ghencea. "Nu cred că este normal să plecăm de aici, eu îmi doresc să rămânem în continuare, mai ales că Steaua a obţinut performanţe aici", a mai spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite