Petre Grigoraş a anulat cantonamentul de la Herculane al echipei Pandurii Tg. Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Tehnicianul Petre Grigoraş a decis ca formaţia Pandurii să nu mai efectueze al treilea cantonament, la Herculane, deoarece terenurile din staţiune nu sunt mai bune decât cele din Târgu Jiu şi nu sunt condiţii de refacere necesare pentru o astfel de perioadă de pregătire.

"Starea terenului nu e mai bună decât a terenurilor de la Târgu Jiu, iar acest lucru nu avea cum să se prevadă pentru că totul depinde de starea vremii. Terenul de la Herculane a suferit şi el toate intemperiile din această iarnă şi a fost afectat. S-a constatat că sunt condiţii bune de masă şi cazare, dar nu şi de pregătire şi refacere, iar Petre Grigoraş a spus că dacă nu sunt condiţii bune de recuperare şi nici terenuri bune să nu mai meargă în acest stagiu", a declarat preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, transmite corespondentul ProSport.

Echipa Pandurii va rămâne la Târgu Jiu să se antreneze în cele două săptămâni care mai sunt până la reluarea campionatului. "Avem condiţii foarte bune aici şi de pregătire şi de refacere. Vom avea în această perioadă şi două meciuri de verificare până la prima etapă", a menţionat oficialul de la Pandurii, precizând că gorjenii vor juca un meci amical la Rovinari, cu Jiul Rovinari, sau la Cărbuneşti, cu o echipă de Liga a III-a. Rămâne perfectat pentru duminică, 20 februarie, amicalul de la Severin cu Gaz Metan CFR Craiova, acesta fiind programat de la ora 18.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite