Petre Grigoraş: "Îl voi lua pe Hidişan în cantonamentul de la Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenorul celor de la Pandurii
Petre Grigoraş, antrenorul celor de la Pandurii

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat că îi va mai da o şansă mijlocaşului Florin Hidişan şi îl va lua în stagiul de pregătire de la Braşov.

"Hidişan era pe această listă de transferuri, dar am zis să văd dacă va rezista perioadei de pregătire de la Braşov şi poate îi mai dau o şansă. Depinde de el, dacă va reuşi să ducă pregătirea la capăt poate va avea o şansă să rămână. Pentru că are o perioadă de trei ani de zile de când nu a mai făcut o pregătire completă cu echipa. Dacă nu, cu părere de rău, nu putem să aşteptăm un jucător 5-6 etape ca să joace 20 de minute", a spus Grigoraş.

În ceea ce priveşte jucătorii care nu s-au prezentat duminică la reunire, Petre Grigoraş a precizat că ei au fost învoiţi pentru că vin din afara ţării: "Cardoso se va prezenta la reunire pe data de 11 ianuarie pentru că atunci are bilet de avion. Plecând atât de departe am fost îngăduitori cu el şi am acceptat şi pentru ceilalţi străini, Jaka Stromajer şi Ousmane Viera, să revină mai târziu. Aici au fost ceva probleme, dar trebuie să fim puţin maleabili când e vorba de ei. Unul vine de la turma cu antilope şi altul din Brazilia, era normal să avem înţelegere pentru că se duc o data sau maxim de două ori pe an acasă şi o zi sau două nu contează foarte mult".

Jaka Stromajer a venit cu maşina din Slovenia şi a ajuns luni seară la Târgu Jiu, în timp ce Viera va sosi tot în această seară, iar Cardoso marţi.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite