Pelici se ia de de Răchită de la Petrolul: „Nu am devastat niciun vestiar la Ploieşti. Astea sunt scenarii inventate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Voinţei Sibiu spune că Răchită a minţit atunci când a declarat că jucătorii sibieni au vandalizat vestiarul la finele meciului din etapa trecută câştigat de ploieşteni cu 4-1.

Alex Pelici a dat replica antrenorului Petrolului, cel care a spus după partida cu scandal din etapa trecută a ligii 1 că Sibiul a ajuns în liga 1, cu invitaţie şi că jucătorii Voinţei au spart şi au devastat vestiarul de la stadionul din Ploieşti.

”Sibiul a ajuns în liga 1 prin munca jucătorilor de care sunt foarte mândru pentru că au adus bucurie unui oraș întreg și unei galerii extraordinare cum nu am văzut în viața mea. Așa am ajuns noi în liga 1. Am dat un baraj și am muncit în acel baraj. Așa am ajuns aici. Vorbeam de respect. Nu există așa ceva. Noi antrenorii suntem formatori de jucători care ar trebui să învățăm jucătorii, mai presus de orice, să fie oameni. Fotbalul înseamnă în primul rând fair-play. În ceea ce îl privește pe Răchită îi doresc multă baftă. Noi nu am spus nicio clipă că Petrolul nu a meritat victoria. E păcat că a inventat scenarii cum că am rupt uși și scaune… Eu personal am părăsit ultimul vestiarul și am lăsat totul intact. Nu este nimic adevărat din ceea ce Răchită a spus”, a afirmat tehnicianul echipei sibiene.

Voinţa Sibiu joacă sâmbătă de la ora 15.00 cu Concordia Chiajna, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite