Pedro Taborda, portar: „Conducătorii de la Timişoara mint mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pedro Taborda
Pedro Taborda

Portarul portughez Pedro Taborda (32 de ani) şi-a încheiat conturile cu Timişoara şi spune că este posibil să ajungă la CFR Cluj, echipă antrenată de conaţionalul său, Jorge Costa, cu care a fost coechipier la FC Porto.

„Adevărul": Ţi-ai rezolvat toate problemele contractuale cu Poli?

Pedro Taborda: Da, am încheiat toate socotelile, am ajuns la un acord cu ei în privinţa plăţii salariului restant de aproape cinci luni şi am semnat rezilierea contractului.

Regreţi perioada petrecută la Timişoara, având în vedere că în trei ani nu ai jucat foarte mult?

Îmi pare rău că n-am jucat cât mi-aş fi dorit, dar nu  regret venirea mea la Timişoara, îmi va folosi ca experienţă de viaţă şi pe plan fotbalistic.

Vrei să rămâi în România?

Aş vrea. M-am obişnuit aici, îmi place ţara, plus că am câteva contacte cu CFR Cluj şi alte echipe din prima ligă. La Cluj aş fi tentat să mă duc, mai ales că acolo e antrenor Jorge Costa, fostul meu coechipier de la FC Porto. Ne-am schimbat în acelaşi vestiar aproape un an, el era căpitan, eu doar un puşti, am învăţat multe de la el. Am discutat la un moment dat şi cu preşedintele de la Rapid, Dinu Gheorghe, a rămas că mă sună, dar n-a mai făcut-o.

Steaua e o variantă?

Poate fi. Îmi place de patronul Gigi Becali, este un tip amuzant. Mă binedispune mereu când îl aud sau îl văd.

În ce relaţii ai rămas cu şefii de la Poli?

Normale, cred, deşi, sincer, m-au minţit mult. Înainte de vacanţă, ne-au anunţat că ne dau două salarii, apoi că ne mai amână o săptămână şi uite că au trecut peste 20 de zile şi nu e niciun ban în cont. Eu am de întreţinut o familie acasă, în Portugalia. Lor ce să le zic? Nu prea mai există jucător care să aibă încredere în cuvântul şefilor de la Timişoara, mai ales acum, când nu ştim nici măcar în ce divizie e echipa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite