Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, condamnat la 4 ani de puşcărie cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul Ioan Neculaie a fost condamnat la patru ani de puşcărie cu suspendare pentru infracţiunea de tulburare de posesie în forma participaţiei improprii (a construit pe terenul altuia) de Judecătoria Braşov, conform Gândul (www.gandul.info).

Patronului braşovean i s-a interzis exercitarea unor drepturi civile pe durata pedepsei, în principal cele electorale. Prin aceeaşi sentinţă, judecătorul a dispus suspendarea executării ambelor pedepse, sub supraveghere judiciară, pe un termen de încercare de 7 ani, timp în care Neculaie are următoarele obligaţii:

să se prezinte la fiecare convocare la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Braşov

să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare ce depăşeşte 8 zile, precum şi data întoarcerii

să comunice şi să justifice orice schimbare a locului de muncă

să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele sale de existenţă.

"A dat-o un judecător care are ceva cu mine, deşi nu-l cunosc, sau e prieten cu avocata părţii adverse. Pentru un trotuar de gard mutat câţiva metri numai un nebun mă putea condamna aşa, la o asemenea pedeapsă, a spus Neculaie.

Partea vătămată din acest dosar, omul de afaceri braşovean Ion Olaru, va face recurs: "Pentru că sentinţa trebuia dată cu executare, suspendarea se poate dispune doar pentru o pedeapsă de cel mult trei ani, nu de patru".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite